Aha, ja jsem se nechtela prizpusobovat v tomhle smeru - nevim o jakym veku deti se teda bavime, ale chtela jsem vzdycky nejaky cas pro sebe a predstava, ze se prizpusobuju detem, kdy chteji jist a spat a tim urcuji muj denni rezim, se mi teda nelibi. Jo, kompromisy jsme se taky snazili delat, ale rozhodnuti bylo vzdycky nakonec moje (coz neznamena, ze jsem jim veceri nacpala nasilim v sest do chrtanu proti jejich vuli). Asi jsem staromodni konzerva.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.