jednou jsem prala plyšovou mňoukací kočku.... v průběhu praní jsem přišla do koupelny a slyšela mňkoukání jsem si v duchu říkala, že si asi někdo z okolních bytů pořídil kočku. Teprve po chvíli jsem zjistila, že to mňouká z pračky... Mňoukala pak normálně i po usušení. Další praní už nepřežila - nemňouká.
Teď zrovna pár dní přemýšlím - dostali jsme medvídka a na několika místem mu na těle svítí takové jakoby ledky - je dost špinavý - volba je asi jasná - špinavého ho dceři nedám, takže buď přežije praní nebo půjde do popelnice.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.