Přidat odpověď
Cito, ano svině tam sedět mohla, možná i seděla. Ale už to tady pořád dokola opakujeme - jak je možné že se nelze v Norsku domoci práva, pokud člověk nic neudělal. A tedy podat si žádost na soud 1x ročně, když se to týká malých děti - to je fakt asi sranda ?
A o opakujeme to tady pořád dokola - i kdyby rodiče byli nějak velmi podezřelí - jak to že to celé už trvá 3 roky, jak to že jsou sourozenci odděleni od sebe (navzdory proklamacím o rodinných vazbách), jak to že se s matkou smějí setkat 1-2x ročně (fakt velmi lidské)
Zejména když uvážíme jak fešácký má kriminál takový Breivik, což jsem se také dozvěděla díky této několik dnů trvající diskuzi. Tam jsou Norové velmi hummání, má i společníka aby psychicky ve vězení netrpěl. Ale přijde mi že k malým dětem odebraným náhle od rodičů už BV tak humánní není (záměrně píšu BV a nikoliv Norové obecně).
Masový vrah tam má zjevně více práv (ohledně soudu) i více ohledů (ve vězení) než děti, které byly (ať už oprávněně či nikoliv) odebrány od rodičů a rodiče kterým byly odebrány děti. A to mi přijde prostě absurdní.
Předchozí