Já jsem přemýšlím, jak by ta občanka asi vypadala, kdyby to měli na starosti třídní učitelé...
Nám teda na peďáku říkala tehdy naše metodička, že si tam vlastně může dát každý z druhého předmětu, co chce, postupem času jsem dospěla k závěru, že to zas taková prkotina není a když se mají děti něco naučit (je to mimochodem jeden mála z předmětů, kde použitelnost poznatků v běžném životě je dost vysoká), tak to chce učitele vzdělaného a přemýšlivého, který má široký rozhled...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.