| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

včera jsem jí koupila po dlouhém uvážení a hlavně poté co jsem si shrnula co od ní očekávám a neočekávám:
použití:
budu na ní hrát já (nikdy jsem nehrála) a syn (nemá hudební sluch-byla jsem s nim u zkousek na hudebku)

očekávání:
budeme si doma jen tak trnkat
budem hrat pouze akordy, nebudeme vybrnkavat
muzeme ji vzit k ohni a jen tak trnkat a u toho zpivat

neočekávám:
hraní v hudebce (uz jsme tam byli, nema cit pro rytmus, noty)
kvalitu v provedeni

co jsme necekala:
ladicku (bez te bychom si ani netrsli, bo nikdo z rodiny neumi nic naladit)
nejake CD s nevim cim-jeste je zabaleno (pravdepodobne nejaky motivacni - pro syna fajn)
nejake noty-jeste je zabaleno (predpokladam nejake tramske pisnicky)
a prekvapil me opravdu hezky zvuk

pokud bych vedela, ze by nekdo z rodiny chtel hrat na kytaru v urovni hudebky, pak bych volila uplne jinou a v jine cenove relaci. za tyhle penize jsme spokojena :-)

jo a jeste jsem prikoupila stojan na noty, ten musim teprve rozbalit, ale vrele doporucuju, tedka hraju s druhym synem na fletnu a noty mame poruznu. je to opruz a boli me z toho zada.....

pred koupi jsem procetla dost diskusi na tema kdytara z lidlu a vsude psali stejne prispevky jako nade mnou - pro hudebnika vyhozeny penize, ale pro nehudebnika s chuti si jen tak u taboraku zadrnkat 2 akordy s omezenyma financema je fajn

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.