| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Aido,
moje mladší děti mají ve školce ve třídě holčičku s DS. Holčička je skvělá, vše, co má dítě ve školce zvládat, zvládá. Když se s ní potkáme mimo školku moje děti pozná, pozdraví je, popovídají si, rozloučí se ... moje děti ví ze školky, že je holčička "malinko jiná" a i mimo školku mají potřebu jí chránit (třeba, aby nevběhla do silnice). Já jsem ráda, že mají možnost poznat ve "své" společnosti slabšího a umí mu v rámci svých možností pomoci, ale v momentě, kdy by byla holčička vůči nim neustále nějak agresivní nebo jinak nezvladatelná bych z její přítomnosti ve třídě z pohledu rodiče nadšená nebyla. Oni to totiž ty ostatní děti dost vnímají, hlavně ty neustálá příkoří, co se jim od agresora dostává a není nic únavnějšího než neustále vysvětlovat, že to ten "jiný" tak určitě nemyslel a donekonečna ho obhajovat mě tedy taky nebaví. ~f~~d~ Máme takto totiž zase jinou holčičku v programu "škola na nečisto", kde se tedy setkávají děti jen jednou týdně, takže to se dá ještě nějak vysvětlovat a uvádět na pravou míru, ale být to denně, tak už můj pohár trpělivosti je dávno přeplněn. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.