Tak vanočku mám nejraději z klasické bíle mouky. Omezuju kde co, ale některé klasické kousky mám ráda klasicky. Péču ráda, ale většinou nejde "vzít nezdravou surovinu a nahradit ji zdravou", tak to nefunguje. Různé mouky mají různé vlastnosti. Při všedním pečení používám málo cukr, nahrazuju sladěnkou (ječný slad), ale na to zas nestačí nahradit množství cukru, spíš je lepší uplně prekopat recept. Na sváteční pečení a pro návštěvy peču klasiku, z klasických surovin.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.