Jinak kypříci prášek s vinným kamenem nijak chuť nemění.
Ale souhlas, co píší ostatní. Mouku spíš omezit, než ze by bylo třeba nahrazovat obyč pseničnou celozrnnýma apod. Dobré je nechat mouku tak hodinu namočenou, což usnadní trávení. Já do litých buchet přidávám ječnou mouku, je světla a chuťové ji neznalci nepoznaj. Do tmavých buchet dávám žitnou nebo pohankovou. Kynutá těsta mám raději z klasické bílé.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.