Já používám do všech těst buď 50% celozrnné žitné nebo ovesných vloček. Jen ty vločky nejdřív rozemelu a pak je nechám chvíli namočit v tekuté části těsta, aby změkly. Jediné, co se změnilo, tak přidávám o trošku víc prášku do pečiva nebo sody, přece jen jsou ty vločky hutnější.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.