Po přečtení jedné starší diskuse o knedlících zde na rodině jsem se zamyslela nad množstvím bílé mouky, které jíme. Rozhodla jsem se zkusit nějaké zdravější varianty a byla bych moc ráda, kdyby mi někdo poradil. Hodně doma peču a zatím jsem vyzkoušela špaldovou mouku, kterou míchám s obyč bílou. Všude jsem na špaldovou mouku četla samou chválu, ale teď mi kamarádka řekla, že špaldová mouka je vlastně k ničemu. Jak to tedy je? Ráda bych vyzkoušela i jiné mouky, mají tady celozrnnou pšeničnou, kukuřičnou, pohankovou... dají se tyto mouky použít jako náhrada bílé mouky do buchet a koláčů? Jak moc to změní chuť? Dá se některá z nich použít na pečení vánočního cukroví? Třeba namíchaná s bílou? Jsou tyto mouky opravdu výrazně zdravější než bílá pšeničná? Děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.