| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Po přečtení jedné starší diskuse o knedlících zde na rodině jsem se zamyslela nad množstvím bílé mouky, které jíme. Rozhodla jsem se zkusit nějaké zdravější varianty a byla bych moc ráda, kdyby mi někdo poradil. Hodně doma peču a zatím jsem vyzkoušela špaldovou mouku, kterou míchám s obyč bílou. Všude jsem na špaldovou mouku četla samou chválu, ale teď mi kamarádka řekla, že špaldová mouka je vlastně k ničemu. Jak to tedy je? Ráda bych vyzkoušela i jiné mouky, mají tady celozrnnou pšeničnou, kukuřičnou, pohankovou... dají se tyto mouky použít jako náhrada bílé mouky do buchet a koláčů? Jak moc to změní chuť? Dá se některá z nich použít na pečení vánočního cukroví? Třeba namíchaná s bílou? Jsou tyto mouky opravdu výrazně zdravější než bílá pšeničná? Děkuji

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.