Přidat odpověď
Ahoj, mám absolutně neznámou značku Hoover. Nemohla jsem se ke koupi sušičky rozhoupat, tahle byla levná a ještě zlevněná, tak jsem si jí koupila. Koupě to byla skvělá, byť existují technicky vymakanější stroje. Je s čerpadlem, důvod proč s čerpadlem ne, mě nenapadá. Nějaká trika se opravdu srazila, ale není to tak zlé. Kupodivu dražší a kvalitnější věci drží velikost. S nežehlením je to podobné. Když to vyndám hned a poskládám, je to krásně rovné. Odolávají pouze některé košile, které mají ze sušičky neuvěřitelně požvýkané rukávy. Ale zase jsou to jen ty levné. Podle mě to vězí asi ve způsobu tkaní látky. No a hlavní výhody sušičky pro mně jsou: ušetří to spoustu práce. Jen to, že to prádlo nemusím nikam nosit, rozvěšovat, svěšovat... Jen přehodím z bubnu do bubnu. Prádlo vyndám teplé, nadýchané, odprášené. Fakt je to znát, alergická dcera, která nesnáší prach a pyly, to poznala hned. No a hlavně, večer se mi vrátí zabahněná dcera z venku a ráno jí dávám totéž oblečení čisté a nachystané.
Já si říkám, jak jsem mohla žít bez ní.
Předchozí