| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Justýno, přesně.
Já se právě těším na tu skrytou kameru, až se děti začnou chovat přirozeně.
Češtinářka není můj šálek kávy, myslím si totéž, co Bára a další - že si je moc brzy pouští k tělu.
Dějepisář podle mě nezačal nejlépe, na ty děti to byl moc dlouhý a nudný výklad. Líbilo se mi, že jim řekl důležitá pravidla a chce je hodnotit podle snahy a momentálního výkonu a to jim zdůraznil. Jinak si myslím, že mohl méně vysvětlovat a jasněji a stručněji vše podat. Ale má zkušenosti a podle mě se bude schopný přizpůsobit, až děti lépe pozná.
Matikář je nadšenec, ale zvyklý učit jen nadprůměrné žáky. Myslím, že bude hodně překvapený. Líbilo se mi, jak jim říkal, že bude hodnotit i aktivitu mimo hodiny - třeba když si venku všimnou něčeho, co souvisí s matematikou.

Myslím, že největší šanci má dějepisář. Dobrým příběhem, scénkou, atd. lze zaujmout a je naděje, že si něco v hodině zapamatují.
Těžké to bude mít hlavně matikář, vysvětlovat najednou pro tolik dětí, když každý chápe (nebo spíš nechápe) velmi různě, je strašně náročné. Navíc ty děti jsou dost slabé a dá se předpokládat, že většinu matematika nebaví, protože je u toho nutné myslet.
Češtinářka si podle mě uvědomí, že není krásná a úžasná natolik, aby to stačilo tyhle děti nějak přimět víc makat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.