| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Co asi mohou kontrolovat už bylo odpovězeno - hlavně oprávněnost podnikání a další formality. Pokud máte provozovnu tak její označení apod.

Já tedy všechny kontroly pokud to lze chodím raději s doklady na úřad, a to provozovnu máme. Oni se tak mnohdy hlásí "že přijdou", já se vždy ptám zda nebude lepší to přinést k nim, že toho není moc atd. Vždycky si to raději nechají donést. Ale u toho živnosťáku záleží co jdou kontrolovat, zda je to běžná kontrola nebo mají nějaký podnět.

Domů bych je pokud možno nepouštěla vůbec, já nemám ani moc ráda když mi zbytečně vysedávají v kanceláří a zdržují provoz, raději fakt chodím se šanony k nim.

V místě trvalého bydliště máte místo podnikání nebo i provozovnu? to je rozdíl.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.