Pralinky delavam obvykle takto: behem dvou veceru udelam naplne a skladuju v lednici v miskach zakrytych folii. Dalsich par veceru se venuju temperovani cokolady a samotne vyrobe. Pak skladuju na chodbe, kde je chladno, jak pise Angrest. Bacha na vysokou vlhkost. Naplne by mely pry vydrzet dobu expirace pouzitych surovin - maslo, smetana - jsou klicove. A pak ty lzicky a jejich olizovani;-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.