| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Rodiče osobně podrobně seznámeni se závažností stavu dcery, nepříznivou prognozou, včetně další očekávání vývoje. Probrány podrobně všechny možnosti řešení včetně variant domácí či ústavní péče, stejně jako zajištění výživy i ventilace. Vzhledem k tomu, že dle názorů lékařů JIRp (..., ..., ...) další rozšiřování již nemůže zvrátit ...
S rodiči domluven překlad holčičky do místa bydliště nemocnice ... Diskutováno i jejich přání o ev. propuštění do domácí péče s vědomím všech rizik. Do jejich případné změny rozhodnutí však zatím platí varianta překladu do ..., bez provádějí stomií.
Zapsal a rodiče informoval ... Zpráva je ze začátku dubna. Rodiče mají holčičku doma od 9. dubna.

Maminka mi říkala, že jim jen řekli, že nevědí, co holčičce je, ale že vycházení ze zkušeností. Já jsem byla se synem v té samé nemocnici. Mám v propouštěcí zprávě ten samí úryvek o informovanosti a že se probralo, kdesi, cosi. V reálu mi doktor (který je mezi temi třemi), řekl, mezi dveřmi do pokoje, že syn je postižený a nejlepší by bylo dát ho do ústavu. ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.