Prosím o vaše zkušenosti s vyrovnáním majetku.Za týden jdu k advokátovi, ale jsem dost na nervy. Všechno nabyté v manželství se dělí na půl? I peníze na osobních účtech? A zohledňuje se třeba to, že jsem do manželství přinesla peníze od rodičů, za které se z velké části pořídilo bydlení? Vím, že mě všechno řekne advokát, ale vůbec nemám přehled, nevím co čekat. Pokud někdo máte zkušenost, napište prosím jak to probíhalo.Jen doplňuji, že u nás není možná žádná domluva, vše půjde přez soud.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.