Lidi používají berličky. Pomsta je jedna možnost, ale taková dočasná a navíc zpětně poškozuje i toho, kdo se mstí.
Já jsem v akutní chvíli použila jinou berličku - totiž to, že jsem sakra mohla ublížit, ale neudělala jsem to; zalebedila jsem si v pocitu své morální převahy. Což taky není úplně ideální, ale přece jen to vnímám jako o něco lepší než pomstu.
Důležité je taky, aby člověka podobné berličky neodnaučily chodit volně bez nich.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.