| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak to zavidim..ja mam furt neco :( a uz se vazne tesim az porodim.nejhorsi jsou ty nevolnosti stale se me drzici :(

Jinak s tou odsavackou bych asi necekala.Ja ted cekam na penize a mazu nakoupit vse :D jsem uz poucena ...deti vsechny vetsinou odpadnou pozde odpoledne a pak nekde litat je na prd.takze nakoupim vse...i na tu pripadnou teplotu...malej od zacatku zari ustavicne nachcipanej ze skolky a je mi jasny ze mala to bude chytat od nej kdyz je vecne doma :( navic jsem zjistila od jedne mamci ze tu maji v jedne lekarne ty sitove kalhotky do porodnice jenom za 80kc.me je nabizeli i za 399!!takze vse sepisuju a vrhnu se tam :)

Kocar jsme davali do kupy ve ctvrtek u babi...rovnou jsem sjela i pro druhej co bude pouze na balkone.Postylku uz mam doma sestavenou a pripravenou,stejne tak kosik a lehatko a takove ty veci.Svagrovka mi slibila do loznice rohovou skrinku tak cekam az se dodela kuchyn a sjedeme si pro ni a musim si na ni predelat prebalovak...

Pleny jsme nejake uz koupili..mame cislo 2 i 3....do tasky do porodnice si ale sbalim uplne ty nejmensi 2-5kg,ale to opravdu pouze do porodnice jedno baleni.Tasku zacnu chystat tento tyden,v pondeli zacinam 35.tt...tak radsi ;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.