"... jako manipulaci nevnímáme KAŽDOU snahu ovlivnit, ale jen takovou, která má u druhého vzbudit buď pocit viny nebo ne úplně zasloužený/související pocit příjemna."
Kudlo, jo, na tom něco bude. Filip třeba zmiňoval příklad s uzavřením smlouvy. Pokud já budu mít nějaké požadavky a druhá strana je neakceptuje, tak manipulace je pro mne nakrucovat se před ním, dělat na něj oči, ukazovat výstřih, lichotit mu atd. proto, abych "dosáhla svého". Věcná debata o důvodech proč ano nebo proč ne pro mne žádná manipulace není.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.