teď jsem zkoukla.. a co dodat ke komentářům - češi jsou hrozně závistivý národ (ikdyž vlastně není co závidět, protože starat se o 6 dětí a z toho paterčata, není věc záviděníhodná, i s veškerou materiální a lidskou pomocí je víc než nadlidský výkon a zachovávat si u něj zdravou mysl musí být něskutečně vyčerpávající)
Oba rodiče jsou velice milý a jde vidět, že děti budou milovat, obdivuji je, že vydrží ten tlak okolí.. a dávám palec nahoru všem, kteří se jim to snaží ulehčit.
Ono totiž neni člověk jako člověk a nějaké škatulkování se mi dost příčí.
osobně mám doma tři děti z rozestupem 4,5 a 3,5 roku - nejstarší má AS, který se bohužel ve větší míře začal projevovat až poslední roky, prostřední má ADHD a hraniční obraz PAS a nejmladší má zatím pouze dysfázii.. ale řadu autistických rysů.. k tomu všichni sníženou imunutu..
a mě se po 12 letech péče o ně začalo totálně sypat zdraví a následně i psychyka, je to prostě velice vyčerpávající.. navíc jak na tom miminka budou, ukáže až čas..
držím jim palce, aby si zachovali stále takovou veselou a přátelskou mysl a uchránili svoji rodinu od všech zlých lidí