Tady je právě dilema - maso koupím v pátek a řízky chci dělat v neděli. Naložit maso v tomto případě nemůžu, když ho nakrájím na plátky a nasolím, tak ztratí za ty dva dny šťávu a když ho dám do mrazáku, tak je pak zase plný vody. Prostě řízky jsou nejlepší z čerstvýho masa. Vím, že když mi ho přinese kamarádka ještě ten den ze zabíjačky, tak dva dny v lednici vydrží úplně v pohodě. Maso od řezníka ale někdy po těch dvou dnech opravdu né smrdí, ale prostě nevoní tak dobře, jako čerstvý maso.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.