taky za mlada víc, teď míň.
Do lidušky jsem chodila, na zpěv a na kytaru. Pak jsem dlooouho nehrála a vloni jsem dostala od kamaráda jeho kytaru (stěhoval se a nějak mi ji vnutil že stejně chce elektrickou). Tak zase mírně začínám. No a jiný kamarád na kytaru hraje různě po těch hospodách
- teda spíš v létě venku, dá zprávu kde budou (bývají jeden až pět nadšenců, většina kytara ale je tam i banjo, ukulele, basa a harmonika), tak když se zadaří, "zabékám" si ráda.
S CD nebo rádiem si zpívám vlastně pouze v autě (ale to si klidně dám na plný pecky :-D), doma mě to ruší (buď chci úplněj klid, a nebo potřebuju s někým jiným mluvit a zvuky na pozadí mi vadí).
Děti poslouchají rády, a zpívají hodně. Až dnes mě napadlo, že synka asi dám do hudebky na zpěv (šli jsme tam na výtvarku, tu chce taky, ale klidně ať zpívá). Dcera pěla v únoru na školním vystoupení, doma písničku "dřela" asi měsíc, a moooc jsem se držela abych nepronášela to Cimrmanovské "nooooo, nemá..... talent" :-D, ale stejně jsem pak byla při jejím vystoupení dojatá jak blázen
.