Mám sekundární sterilitu, po třech těhotenství a dvou dětech nemůžu dva roky otěhotnět. Jsem mladá, hormonální profil v pořádku, srůsty po SC nemám, vejcovody jsou průchodné, partner pořád stejný a se zdravým životním stylem. Podle lékařky můžeme buď počkat a nebo jít do umělého oplodnění. To jsem nejdřív zavrhla, ale začínám o tom přemýšlet, protože manžel je o deset let starší a ani jeden z nás není nadšený myšlenkou miminka po čtyřicítce. Jak to celé probíhá-myslím od první návštěvy zřejmě centra asistované reprodukce až po potvrzení těhotenství. Děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.