máte někdo ponětí, jaký má být poměr tuku k zelenině tak, aby vitamíny z ní byly dokonale využity? Viděla jsem lít známého olivový olej na salát a připadalo mi to hodně moc, sama jen zakapávám. Stejně tak vyrábí lečo s velkým množstvím oleje a mě připadá, že bych si ho před pozřením musela slít, aby to pro mě bylo jedlé. Fakt to množství tuku tam hraje takovou roli?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.