Nejsem žádný velký odborník, zavařuji jen na dovolené a to ještě maso. Ale dala bych to krátce podusit na olej a cibulku a pak zavařila. Někde jsem četla že je důležité nespálit cibulku, mohlo by se to začít kazit. Ochutila bych solí a trochu cukrem. Pokud to spotřebuješ ještě letos, tak myslím stačí konzervovat jen jednou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.