Nějak nechápu, proč to nemůže škola rodičm poskytnout už v červnu, když se to určitě roky nemění... ale naše škola podobné seznamy posílá zásadně až v září a stylem "v pondělí přinese lísteček, že ve středu má všechno tohle mít"
Vzhledem k tomu, že jsme na vesnici a neseženu tu nic, bych se ráda připravila předem. Do školy jsem psala minulý týden mail, ale asi dovolenkují, ani jsem moc nečekala, že by mi někdo odpověděl.
Vím, že základní sešity na psaní jim kupuje škola všem stejné(resp. platili jsme je v červnu), takže kromě sešitů.
Automaticky jsem koupila nové vodovky, tempery, sadu štětců, nové pastelky a fixy, lepidlo v tyčince. Podložku na lavici (na výtvarku) má ještě dobrou z loňska. A dále nevím... Naivně jsem otevřela krabici od výtvarných potřeb, kterou donesla domů a našla jsem tam 3 zlomené voskovky a dva malé kelímky (ze sady, kde jich bylo snad deset)- zbytek asi někdo snědl
Poradíte, co tak ještě potřebují třeťáci? Chápu, že to může trošku lišit v každé škole, ale základ bude asi stejný.