Do sesteho mesice to bylo docela v pohode. Potom to bylo jako v devatem mesici s jednim. Zacaly problemy typu - spatne spani z duvodu velikosti bricha, holky tlacily na vsechny me organy...nic jsem nemohla jist, porad unavena a hlavne jsem musela co nejvice sedet. Nejstastnejsi jsem se citila v bazenu. Cim vic rostly, tim horsi. Ale vse se da prezit. A zalezi na velikosti miminek v brisku. Clovek musi pocitat, ze toho moc neudela poslednich par mesicu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.