Bezinky rozvarim, propasiruju, pridam jablka a varim do zhoustnuti (cca 1:1). Podle potreby dosladim, zalezi na jablkach. Dobre jsou take jen propasirovane bezinky zahustene pernikem a zalite rumem (dle chuti cukr). Pak teda sterilizuju. Nebo by se muselo rumu dat vice, ja davam jen trosku kvuli aroma.
Prvni je vyborne do jogurtu, druhe do lineckeho kolace.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.