Díky za názor a píšu to tedy znovu: jídelníček jsem si zaplatila, stejně jako kompletní vyšetření zdravotního stavu, něco mi zaplatila pojišťovna. Za vyhozené peníze to nepovažuju, naopak, strašně si cením toho, že jsem to udělala, protože jednak mám po operaci štítné žlázy a jednak jsem chtěla o svém těle vědět co nejvíc.Nikdy před tím jsem dietu nedržela. Mám jídelníček upravený přesně na moje hodnoty , na deficit vitamínů atd. Mám lékařský dohled...chodím na kontroly. Chtěla jsem si hlavně přečíst pozitivní zkušenosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.