Když byla dcera v tomto věku, tak o prázdninách si hrávala u kamarádek nebo kamarádky u nás, ale na jídlo občas domů zaběhla někdy i s kamarádkou někdy asi ke kamarádce, většinou si hrály někde poblíž. Je pravda, že jsem většinu rodičů osobně znala, takže když se u nás někdo zdržel, tak jsem to mámě té dotyčné brnkla, aby si nedělala starost, že její dcera je u nás a že u nás i jí.
Když jsem byla malá já, dělo se to podobně. Nepamatuji se, že by někdo řešil, kde sem jedla nebo proč se někdo už několikátý den stravuje u nás
Jestli se kluk ráno nasnídá a potom si zaběhne na pozdní oběd, nasvačí se u vás a možná má doma pozdní večeři, tak asi hlady netrpí.
Mám takovou humornou historku: Můj brácha měl kamarádku, bylo jim tak 7-8 let a ta u nás jedla pořád. Její mamince už to přišlo blbý, tak jí řekla, že u nás nesmí jíst, že bude jíst doma, kde má taky připravený jídlo. Když brácha obědval, tak ona si sedla na židli a říkala: " achjo, já musím domu, vy tady vaříte takový dobroty a máma dělá samý blafy a kdoví jestli mi vůbec dá najíst"(její máma vařila dobře). Prostě manipulace jako hrom. Máma jí to úžasný jídlo pochopitelně dala, tomu se nedalo odolat.