| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, já teď opravdu moc nestíhala. Dostala jsem v pondělí zánět prsu, pěkně s horečkama ~n~. Zkoušela jsem tvarohem rozehnat a paraleny. Ještě, že si mamka vzala v pondělí kluky, já jak mám horečku, resp. střídání zimnice a pocení, tak jsem nepoužitelná. Ještě jsem byla slabá jak moucha. V úterý už nebyly horečky, ale pořád to bolelo. To jsme šli prvně do poradny. Po týdnu, co si nás přebrala pediatrička. A tak jsem se zmínila, koukla na to a moc se jí to nelíbilo. Tak tam měla nějaké ATB, abych nemusela s dětmi lítat po doktorech. Řekla, že kdyby se vrátily horečky nebo se to nelepšilo, tak hned vzít. Kojit se s nimi může. Strašila mě abscesem, tak jsem je raději začala brát. Přitom jsem zánět nikdy neměla ~d~ a to jsem každého z kluků kojila rok a půl. U malý hned deset dní po porodu ~a~
Jinak zaklepu, pochopila rychle že se v noci spí a přes den může být vzhůru. Zatím docela spí i přes den, uvidíme kdy se to změní :-)
Za týden Kačenka přibrala 230g, takže dobrý. Já jsem na své váze jako před těh., ale dost kalhot neobleču, pořád jsem roztažená.
Po šestinedělí si půjdu opět pro Mirenu na pět let, byla jsem s ní spokojená ~R^
Kikoši, tak snad bude očičko dobré. Může mít neprůchodný slzný kanálek. To jsem měla u malýho a museli jsme masírovat koutek. Dost dětem to pomůže, ale my šli stejně na sondáž, protože měl srůsty. Naštěstí to bylo rychlé a byl hned klid. Trápili jsme se s tím skoro tři měsíce. Atb kapky apod.
Addo a ty to na sobě poznáš, že máš sníženou dělohu nebo jen doktor? Docela se toho taky bojím. Přeci jen třetí porod. Zkusím taky vložit fotku ~p~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.