| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Myslím, že je horší nastydnout než mít plínu. Každé dítě je jiné, naše to teda fakt nezvládá. A vzhedem k tomu, že je pořád zasoplená, dávám pleny. Přes den je jediná možnost, co píšeš, na noc bych zkusila třeba 14 dní vydržet, teď je v noci teplo, ale pokud by to nešlo, vrátila bych pleny.
Zkus ho dát v noci na nočník, to ho nemusíš tolik rozebírat jako s přenášením na záchod (a taky si pošetříš záda). Já jsem zkoušela dát čurat v 11 a v 1 hod., ale nepomohlo, kolikrát se počůrala i dřív nebo až potom. Do nočníku třeba jen ucvrkla. Prostřední dcera měla na noc pleny asi do 3,5-4 let, měla je hodně pročůrané, bálA jsem se ji nechat počurat- je pořád nemocná. Pak jsem to jednou zkusila a v pohodě. Kdybych jí dala plenu ještě teď (5,5), zas by ji měla mokrou. Prostě, když má plenu, kašle na zábrany a volně to pouští. Nejmladší je jiná, fakt to nevydrží. (nejstarší byla zcela bez plen do dvou let)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.