| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Naposled koupil kluk třikrát jojo asi za 6O kč, jedno pro sebe, jedno pro sestru, jedno pro kamarádku. Hned před obchodem si to svoje rozdělal, a zjistil, že je to absurdní šunt - nemělo šanci fungovat jako jo-jo, protože ten střed, co na něm je upevněná sňůrka, se otáčel kolem své osy - nešlo to tam ani namotat. Hned jsem zaplula do obchodu, zeptala jsem se prodavačky, jak to funguje, ta to prohlédla, vyzkoušela, SAMA mi oznámila, že to je nefunkční a odmítla mi vyřídit reklamaci - prej snad když přijdu příští týden , a podobný kydy. Ty dvě zbývající jo-jo jsem chtěla vrátit, zrušení kupní smlouvy, protože bylo vysoce pravděpodobné, že i ty vyrobol někdo, kdo netuší, jak jo-jo vypadá a funguje - ani to nechtěla provést. No, vzhledem k tomu, že jsem tam byla s děmi a chtěla jsem jim předvést, ja se sebou nenechat zamětat, tak po docela slušný mele paní kapitulovala. Jako zloděj jsem si nepřipadsala, spíš jako kdybych půl dne kutala v dole. Vyzkoušela na mne všechny lži a triky. Nebýt tam s dětma, prp které to měla být lekce, jak se nenechat srát na hlavu, tak na tech 180 Kč kašlu.
Většina reklamací, se kterými mám zkusšenost, nešla hladce, a většinou jsem nekončila s pocitem, že jsem zloděj, ale že nakupuju u potenciálních zlodějů.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.