no já se přiznám, že tohle není zrovna můj styl a trochu to i nechápu. rozhodně neodsuzuji, ale vážně se vám chce lovit jídlo z těch sklenic a dovářet k tomu knedlíky, aby se rodina nadlábla na dovolený ,,jako doma,,?
náš běžný podstanový jídelníček byl s pomocí plynový bomby následující - kuskus s kukuřicí z konzervy a čerstvou okurkou
další den - špagety s boloňskou koupenou v dm
další den - brusketka s rajčaty
atd atd. v teple mi ani nic víc nechutnalo
jo a oblíbený byly vždycky šišky s mákem nebo jen špagety s olivovým olejem, česnekem a šalotkou
pokud není člověk úúúúplně mimo civilzaci, tak čerstvou zeleninu vždcky najde.
a když sme byli na chatě 5 km od vesnice a bez auta, tak sme všechny suroviny tehdá měli zavřený v barelu, kterej se dochytil za kmen provazem a pěkně šup s tím do jizery, máslo sme museli po ráno nechávat i povolit, aby šlo mazat a to byl hic k padnutí, taková natur-lednička
opravdu bych nezavářela omáčky