Už jsem to tu psala několikrát. Zavařit lze v podstatě všechno, kvůli úspoře místa jsem to dělala tak, že jsem zavařila třeba základ na guláš a při přípravě zahustila hotovou jíškou(jinak polotovary absolutně nepoužívám, ale jezdili jsme na nestandardní dovolené a jinak to nešlo.) Zavářela jsem vždy hodinu dva dny po sobě, prostě si to tu hodinu probublávalo na sporáku a druhý den zase. Maso určitě vykostit. Zkazilo se mi za ty roky jedno jídlo z mnoha, ale to proto, že jsem si nevšimla poškozeného víčka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.