| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Děkuji všem za reakce. Hlavně JanaH za zkušenosti z praxe. Já jsem o tom ještě nedávno byla taky přesvědčená, že jsme měli vlastně kliku, že nás vzali. Všichni jsou tam hrozně fajn, a když to vezmu logicky tak holt když máme nějaký problém tak je lepší být v rukou odborníků. My tedy máme velké štěstí vlastně i na tu normální školu, málo dětí ve třídě a prý zkušenosti s těmito dětmi. Ale když to na syna přijde, musel by tam být asi sám:) Navíc spousta škol naslibuje a skutek utek. Taky se to dá částečně pochopit. A taky zkušenosti ze školky, kdy byl často na hanbě. Jako kdyby děti s cukrovkou posílali na hanbu. Tak ho asi radši dám do chráněného skleníku než aby byl věčně za vyvrhela a podivína. Měla jsem už to v hlavě srovnané a byla zvyklá na pár tupějších poznámek od neznalých lidí. Tuhle přišel s pláčem domů, že mu kamarád ze školky řekl, že má nemocné buňky v hlavě a proto zlobí. No kde to asi vzal že? Je mi jasné, že nás pomlouvala paní učitelka s jeho maminkou ( ona totiž měla radši pokec s rodiči než děti) a kluk byl u toho nebo mu to pak dokonce sama řekla. Jen mě trochu vyděsilo, když nás zrazovala psycholožka údajně znalá tamních poměrů. Tak ještě jednou děkuji.~g~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.