| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jedou podle klasických osnov. S některým učivem byli hotoví dřív než na klasické základce (porovnání syna a jeho bývalých spolužáků). Učivo mají čas více a do hloubky procvičit. Hodiny jsou o fous trochu kratší- což je pro děti s poruchou pozornosti fajn. Navíc mám pocit, že v první třídě bych jich mělo být jen osm a tak je určitě čas se dětem víc věnovat. Navíc paní učitelka, kterou bude vaše dítě mít, je opravdu fajn, milá - ale u dětí má i respekt. Nebazíruje na hloupostech, ale chce aby se děti něco naučily a chovaly se k sobě hezky...Pokud vašeho syna přijaly do první třídy právě sem, tak je k tomu určitě nějaký důvod. Děti si, myslím, vybírají a mají převis zájemců. Určitě tu nezakrní, naopak se je snaží rozvíjet po všech stránkách. No uvidíte po první třídě :). Pokud jste četla tu diskuzi na Rodině z roku 2012 o této škole, tak mohu jen říct, že mě usnadnila právě před rokem rozhodování, zda syna přeřadit právě na tuto školu. Vše pozitivní z té diskuze se mi jen potvrdilo...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.