Mně se v hospodě také líbilo, akorát mým "střevům" asi nesedla nějaká kombinace a po příjezdu domů mi to zcela nečekaně dala vědět.
Darčo - super, Lucí je šikula. Aja taky samé, doufám, že jí to vydrží. Má prý zrychlit.
My jsme oběhly s mamkou a Ajou město, máme pojištění a jízdenku na vlak na dovču a dokonce o 2 tis levněji než nám to paní spočítala minule. Tak mám radost. Sportovní kalhoty pro mamku jsme nesehnaly, je problém, jak je malá. I by si je zkrátila, ale mají většinou prošívaná kolena a pak jí to nesedí.
Sev - máš také šikovné děti. Ať horečka rychle usotupí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.