blanšírovat to znamená na tu krátkou dobu ponořit do vařící vody tedy povařit, ale dát až do vařící vody ?
jak dlouho ho pak mohu mít přibližně na mrazáku ? a když z něj uvařím polévku je nutné ji hned sníst, nebo ji mohu ještě nechat napodruhé tj. ohřívat (vím, že lze uvařit a pak jednou ohřát a konzumovat, ale není vhodné ohřívat jídlo 2x, když takto květák povařím, mohu pak polévku ještě jednou ohřát nebo je vhodné jí sníst hned a ne po dalším ohřátí ?)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.