Přidat odpověď
I podle mě to prožíváš zbytečně.
Ano, kdybychom se rozešli s otcem mého dítěte, budu očekávat, že se s jeho rodinou bude vídat, když bude u něj a s mojí rodinou, když bude u mě.
S jeho roodinou já mám nyní vztahy slušné, ale popravdě, kdybychom se rozešli, tak bych se s nimi už pravděpodobně nikdy neviděla a nepovažovala bych to za žádnou tragédii. Není to moje rodina. Je to samozřejmě po otci rodina mého syna, tj. ano, ať se spolu stýkají, ale do mě jim nic není a mě do nich taky ne... (Nedovedu si představit, že by k nim jezdila bývalá mého muže, no to mi přijde fakt střelený).
Já se taky nestýkám s nikým z rodin mých bývalých,ale s nimi nemám ani děti. Ale můj muž se taky nestýká s rodinou svojí ex (a s tou dítě má).
Jo, a taky, když jsem se čerstvě rozešla se svým ex, tak mě hrozně moc naštvalo, když jsem se dozvěděla, že byl na návštěvě u mojí matky (měli spolu dobrý vztah, když jsme spolu byli), cítila jsem to jako zradu ze strany mojí matky, která "přece má stát při mě a ne se s ním ještě kamarádit". Na svoji svatbu (s milenkou, se kterou mě podváděl) třeba pozval i mou sestru, ale ta kvůli mě (protože by mi to hodně ublížilo) na tu svatbu nešla a šel jenom švagr, který s ním byl dlouholetý kamarád. Je fakt, že hrany se časem otupili a dnes mi už nevadí, když se u něj třeba 2x do roka zastaví na návštěvu švagr i s mojí sestrou... Ale v té době porozchodové to opravdu šíleně bolelo a velmi citlivě jsem to vnímala.
Tj. nech jeho rodinu na pokoji, tvoje rodina to není, je na ex, aby zajistil, aby Vaše děti si k nim vztah udržely, protože jejich rodina oni jsou. Tvoje ne a pokud jste nebyli bůhvíjaké výborné kamarádky (třeba s tou neteří), naprosto chápu, že už nemá potřebu se s tebou stýkat.
Že se přímo otec nechce se svými dětmi vidět častěji, to je samozřejmě jiná kapitola.
Předchozí