Natascho, moje zkušenosti: protože mnozí ti internetoví zájemci nehledají vážný vztah, ale pouze nezávazný sex, většinou mají rozehraných víc partií a ty broučky, berušky atd. trousí asi tak samozřejmě, jako dýchají. Zpočátku jsem si myslela, že se chlapi takto chovají, protože si myslí, že to ženy od nich chtějí slyšet, a proto to používají, ale kdepak, pro většinu je to jen rutina, hra jak dostat ženskou do postele, k tomu dostat třeba ještě večeři, kastrůlek do práce, eventuálně vyprané prádlo, vyžehlené košile...a klidně mají 3 a vůbec nic je to nestojí. Taky jsem fakt nechápala, proč mi chlap říká, když ho k tomu nikdo nenutí a nikdo to od něj nežádá "konečně jedna zajímavá žena...těším se na další setkání" a už jsem o něm nikdy neslyšela. Byl to dost vysoce postavený manažer, žádný nezralý mladíček a dodnes si pamatuju, když jsem se bavili o seznamování, o "mrtvých broucích", jak často mnozí nevědí co chtějí, tak mi řekl, víš, my muži celý život řešíme, jistou velikost a tvrdost
a taky si říkáme, tahle je opravdu zajímavá ženská, ale co kdyby ta další byla ještě lepší
Tak co s takovým materiálem