Sama odpalované těsto nedělám, ale v mojí velké "pekařce" (podle vzoru kuchařka) píšou, že je nejlepší hotové pečivo zmrazit, těsně před podáváním buď půl hoďky při pokojové teplotě nebo pět minut v troubě rozmrazit a pak plnit, jinak prý zgumovatí. Té knížce bych věřila, peču podle ní hodně a všechno zatím vždycky fungovalo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.