| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

napisu z meho pohledu a jak to slo u mne. V zari to bude rok, co jsem se rozhodla utkat se s prebytecnymi kilogrami.

Puvodni vaha 68kg na 158 cm. Dneska mam 53kg a ani jsem to neplanovala. Cil byl 58.

Zacala jsem stejne jako ty a po dvou mesicich byla vaha porad vyssi, i kdyz jsem upravila jidelnicek. Osobne mi hodne pomohly, nedavno zminovane (asi ob 2-3 prispevky nize) stranky Milose Skorpila. Podle nich jsem nasla zpusob jak behat, behat bez bolesti kolen a jeste shodit a v lednu uz jsem byla na 58kg. A jidlo jsem omezila ve smyslu, ze jim minimalne, nebo temer vubec vyrobky z mouky. Hodne me nafukuji a spatne travim. Ale jinak jim vsechno. V tydnu kdyz jsme rozcourani, tak jsem vic uvedomela. O vikendech pecu, varim a hresim:-).

Ale zpet k behani: u mne bylo asi zasadni, pestat se soustredit na to ze chci schodit a zacit si beh uzivat. S vylepsenim techniky jsem mohla bezet hodinu a vubec jsem necitila bolest v kolenou a prave ta hodina respektive jakysi prah, kdy telo zacina spalovat to co my shazovacky potrebujeme se zacne , podle jakehosi vypoctu ( jeto neco jako vyska, vaha, vek, a i dalsi jine atributy ) kazdy to ma jinak, ale obecne ta hranice byva nekde kolem 40min.. , to je dulezite. Stacilo mi behat obden, ale chodila jsem na min. 40 min. spis tu hodinku. Nepocitaje kilometry a rychlost se doporucuje takova, abys u toho mohla treba jeste mluvit. Ja jsem teda pak jeste v zacatcich, kdyz jsem sla behat treba 2 dni po sobe pak kolena citila, ale to je asi i o treninku, dnes mi to uz nevadi. Behala jsem hodne volne, pomalu, skoro rychleji bych sla:-)., taky nemam problemy s kondici a udycham, ale tady je o hodnoty, kdy telo spaluje, najdes na zminenych strankach. Zase jsem se ale pri tom plouzeni mohla soustredit na styl a celozivotne bolava kolena. - dnes uz ten problem nemam, behala jsem a chodila predtim proste blbe.

Projdi Skorpilovy stranky! Jsou fakt zajimave a pomohou!

http://www.bezeckaskola.cz/bezeckaskola.html

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.