Tak mojí motivací bylo udělat radost mému muži, kterému se líbí hodně štíhlé "holky" - v mých 52 (let) už je "holky" s úsměvem, ale tu hubenější jsem mu chtěla dopřát..
Jak se pak ukázalo, hodilo se to do svatebních šatů - oblékla jsem pak bez problémů dceřiny šedostříbrné plesovky, jenom jsem musela oželet podprsenku.. :))
Recept? Obejít se bez pečiva a snížit množství jídla. Spolehlivě to funguje. Také vynechat sladké, více pít a to pouze neslazené čaje, neslazenou kávu, čistou vodu + ovoce.. A pokud člověk něco poruší - nic se neděje, ale od zítra jedeme zase dál podle předsevzetí....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.