Jsem diabetička a bílá pšeničná mouka mi zvyšuje cukr víc, než je zdrávo, tak se snažím ji vynechat. Kupuji si celozrnný celožitný chleba (nakrájená těžká více či méně mokrá kostka 250 nebo 500 g), moukou nezahušťuji, nejím těstoviny, nedávám je ani do polévky, knedlíky nepotřebuju. Umím upéct pár věcí z žitné mouky, moc dobré jsou třeba i palačinky. Knihu jsem nečetla a ani se nechystám. Za sebe můžu říct, že je to o zvyku a taky disciplíně. Nicméně u mě jde v první řadě o příjem přiměřeného množství správných sacharidů a proti pšenici nic nemám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.