| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já s tím mám v poslední době fakt problémy, protože a)mám rovnátka a b) momentálně jsem nachlazená, četla jsem že tyhle 2 věci patří k faktorům, které afty "přivolávají". Zkoušela jsem fialku, i Tantum Verde, fialka zabírala hodně pomalu a byla nepříjemná, ale Tantum mi docela pomáhalo, jenže o tom tu většina lidí nechce slyšet. Jednou jsem poslala do lékárny svou babičku a ta mi přinesla jakousi bylinkovou vodičku zvanou ARNIKA. Malá, bílá lahvička, je na ní napsáno, že léčí paradontózu a záněty. Ale mě osobně zabírá. Dejte si na špejli vatu, namočte to do Arniky a přiložte na aftu, nebo to na tu aftu rovnou nalijte, jak budete chtít. Chvíli to nesnesitelně pálí, pak pálení pomalu ustupuje a na chvíli máte od bolesti klid. Můžete používat několikrát denně, za pár dní afty zmizí. Doufám, že Vám tahle rada pomůže. :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.