| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tam je to hodně o lidech. Já spadala asi pod takovou zlomyslnou krá.. jak píše Lída a když mi v den, kdy jsem měla schůzku na ÚP volali ze školky, že si mám přijít pro blinkající dceru, na pracák jsem volala s tím, že se omlouvám, tak po mně chtěla hned druhý den přinést potvrzení od pediatra. Takže kdybych neměla tu kliku, že naše dětská doktorka je současně i sousedka, tak jsem s tím blinkajícím dítětem taky mohla jet přes půl města pro potvrzení. Taky mě poslala ucházet se o místo, které bylo již čtvrt roku obsazeno (volala jsem tam). Přesto trvala na doneseném razítku, že jsem tam byla. Měli tam se mnou soucit a vyřídilo se to korespondenčně, prý vůbec nechápou, proč jim tam pořád někoho posílá, když dávno nikoho nehledají. Jen cesta tam a zpátky by mě na jízdném přišla skoro na 100 Kč a to pro mne v té době byly celkem významné peníze.
Takže jsem se s ní nikdy na ničem domlouvat nepokoušela, to by nemělo smysl. Snad nejsou ale takhle zlomyslné všechny, doufám, že tohle byla výjimka, jedna z mála.
Vím, že známá se na pracáku dokázala dohodnout na různých, jí vyhovujících termínech, bez potíží.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.