| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak to je na stížnost jak na školu, tak OSPOD a policii. To už totiž vaše děti šikanovala matka.

Hele, opravdu se buď můžeš pustit do boje nebo dítě stáhnout ze školy, i když je to nefér.
Sama jsem děti kvůli náznaku šikany stáhla z jednoho kroužku a velmi nepohodlně je vozím až do Prahy. Stojí mě to spoustu času a peněz, ale je to jejich největší zájem a talent, tak jsem zaťala zuby. Ale vidím, že ta úroveň je úplně jiná. Prostě jsem nechtěla, aby tomu byly vystaveny ani o minutu déle. A máš pravdu, byla tam dost zásadní výhoda - nešlo o školu, takže je to jen jednou týdně a ne denně. To bych se asi dala do boje.

Jo ale důležitá věc – ředitelce bys to měla podat jako "pomoc škole" a ne "boj se školou". Potřebuješ věci maximálně usnadnit a urychlit, potřebuješ její spolupráci, nemá smysl ji naštvat. Dokonce by některé kroky mohla podniknout za tebe a zinkasovat za to "body" před ostatními rodiči.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.