No, ja mela chvilemi pocit, ze bych spis potrebovala zmenseni - prsa puvodne pekne 4ky hodne poklesla :(. A I co se tyce obleceni to nepusobi tak fajn, se mi zda. ALE dobre pradlo dokaze dost, plus navic mam teda fest potize s jakymkoliv hojenim ran. Krom toho kdy bych to vzala z gruntu (aby ten rozdil pevny prsa vs. Oblicej apod umerne veku - jak uz tu nekdo zminoval ze to vypada blbe), tak bych potrebovala vylepsit nohy (krec.zily), nos (zlomeny), ocni vicka (previsla) a kontury tvare (povadle). Cili jsem dospela k nazoru, ze mi to za to nepohodli, bolest a penize fakt nestoji :). Mladsi telo holt nedostanu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.