Přidat odpověď
aha. takže nechat vymáchat znamená, že na jeho tašku dohlížet mám, nebo ne? poněkud si protiřečíš.
já neobhajuji nenošení pomůcek, to tys asi taky vůbec nepochopila. samozřejmě to po synovi chci, samozřejmě si umím představit, že to je pro učitele frustrující...
podívej, ty si očiviidně některé situace a někté děti neumíš vůbec představit, resp jim neumíš nebo ani nechceš porozumět. tady totiž vůbec nejde jenom o nošení či nenošení pomůcek... to je otázka celého systému.
máš vlastně stejný přístup jako někteří synovi učitelé. když se jim snažím např vysvětlit, že syn potřebuje ústní zkoušení, tak jsou schopní mi říct "až bude nosit sešit". sorry, ti dospělí se chovají naprosto nezrale.
jak už jsem psala - ty přistupuješ s nějakým předporozuměním. vůbec mě neznáš, ale klidně vynášíš soudy o tom, že za syna všechno řeším. nemůžeš být snad dále od pravdy. pokud máš k rodičům tenhle přístup, co tady prezentuješ (jako že může být internetová diskuse velmi zkreslující), tak jsem ráda,že tě nemusím potkávat v reálu na třídních schůzkách
Předchozí